Cosly.com

Nieuwsberichten en publicaties

Even voorstellen 'Snelle Jongen Jos Voorbij'

Mijn carrière begon na mijn schoolopleiding als bijrijder op de vrachtwagen bij een transportbedrijf. Na korte tijd werd ik daar transportplanner. Na ruim 18 jaar maakte ik de overstap naar de metaalhandel, als bedrijfsleider. Toen ik in 1993 bij Jan Snel in dienst kwam als planner, had ik dus zowel ervaring in de transportsector als in de metaal(recycling). In die tijd was de huidige directie net aangetreden. Harry van Zandwijk gaf me veel vertrouwen en de ruimte om de transportafdeling uit te bouwen.

Naam: Jos Voorbij
Burgerlijke staat: Getrouwd, twee kinderen (zoon en dochter), één kleinzoon
Functie: Hoofd afdeling Transport
In dienst sinds: 1993
Opleiding: Mulo A+B, Vakdiploma Beroepsgoederenvervoer en aanvullende cursussen
Hobby’s:  Recreatieve watersport, voetballen kijken, lezen en sinds kort golfen

Ambities waarmaken
Door het vertrouwen van de directie kreeg ik de kans om mijn ambities waar te maken. Ik combineerde mijn kennis van de transportwereld en metaalrecycling en Jan Snel maakte in deze sector nationaal en internationaal een enorme groei door.

Echt familiebedrijf
Jan Snel BV is een echt familiebedrijf en dat voel je in alles. De betrokkenheid is groot, maar niet alleen van de directie. Ook bij de medewerkers is de loyaliteit enorm. Ik ben trots op wat we met z’n allen neerzetten en mijn werk is nog steeds een grote uitdaging. Als leidinggevende ben ik recht door zee en communiceer direct, waarbij het nodige respect voor klanten en collega’s natuurlijk voorop staat.

Bijblijven en netwerken
We volgen alle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van transport en metaalrecycling op de voet en zo zorgen we dat we bijblijven op ons vakgebied. Maar eigenlijk gaat het automatisch. Ons netwerk is groot en wereldwijd, in transport en exportverlading van metaalrecycling zijn we één van de grootste spelers. Bijblijven - of liever nog voorop lopen - is van essentieel belang.

Balans op het water
Mijn werkdagen zijn langer dan 8 uur, maar dat vind ik geen probleem, ik weet eigenlijk niet beter. Het zit ook niet in me, een baan van 9 tot 5. Mijn werk is belangrijk voor me en ik ga er iedere dag met veel plezier naar toe. Het is mijn drive om ervoor te zorgen dat de transportafdeling ook in deze tijd goed blijft draaien. Gelukkig staat men thuis achter me en krijg ik veel medewerking en support. Dat is belangrijk voor mijn functioneren en zo blijft de balans tussen werk en privé in evenwicht. In mijn vrije tijd ben ik graag op de Vinkeveense Plassen. Met familie en vrienden varen in onze sloep, een drankje en een hapje erbij, dat is voor mij echt genieten en onthaasten.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Automatisch nieuws ontvangen?

Meld je aan voor het JNSNL-magazine!