Cosly.com

Bedrijfsprofiel

Efficiëntie, kwaliteit en veiligheid
Jan Snel Transport is al een halve eeuw dé specialist als het gaat om veelzijdig transport door heel Europa – van onze eigen flexibele bouwsystemen tot units en opslagcontainers voor derden. Daarnaast zijn we expert op het gebied van transport voor de recyclingbranche (o.a. ferro en non-ferro metalen en kunststofrestanten). Op dat punt onderscheiden we ons onder meer met eigen op- en overslagfaciliteiten en een uniek zelfontwikkeld verticaal beladingssysteem. Hiermee kunnen we uw 20 en 40 ft. containers ook van bovenaf laden, zodat u hun maximale capaciteit volledig kunt benutten. Rijden voor de recyclingbranche is gebaseerd op vertrouwen; onze chauffeurs zijn gewend om vertrouwelijk om te gaan met uw informatie en discreet en neutraal te werken.

Met Jan Snel Transport bent u altijd goed op weg. We bieden u namelijk een totaalconcept, waarbij u zelf bepaalt van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u ons alleen inschakelen voor het transportgedeelte. Maar u kunt ook besluiten het volledige traject aan ons over te laten in de vorm van ketenregie. Inclusief de documentatie, de op- en overslag van materialen, het voorraadbeheer, het digitaal verzenden van beeldverslagen en het verzorgen van de douanefaciliteiten.

Jan Snel Transport is als erkend vervoerder van afval geregistreerd in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast zijn we in Duitsland een erkend vervoerder voor het transport van ongevaarlijk en gevaarlijk afval, volgens Paragraaf 53 en 54 KrWG (Afvalstoffenwetgeving in Duitsland).

Eén ding is zeker: welke keuze u ook maakt, uw transport is bij ons van begin tot eind in professionele, discrete en zeer ervaren handen.

Jan Snel GmbH
Om ook Duitse opdrachtgevers maximaal te laten profiteren van onze expertise, beschikken we over een vestiging in Duitsland. Van hieruit kunnen we diverse transportmogelijkheden aanbieden op een wijze, die geheel voldoet aan de Duitse wet- en regelgeving (Paragraaf 53 en 54 KrWG) op het gebied van afvalstoffentransport in het bijzonder.

Download hier onze missie, visie en strategie.